Skidiviikko on pyörähtänyt käyntiin Tuusulassa

08.11.2023

Tapahtumaviikko käynnistyi maanantaina Riihikalliossa Pellavan päiväkodilla Silja Sillanpään toivotulla Makeasti oravainen -esityksellä. Tiistai-iltana Monion Riihi-salin täytti lastenmusiikkiyhtye Henna ja Supersankarit. Vauvat ja taaperot saivat ensikosketuksen teatteriin Jokela-salissa keskiviikkoaamuna Näin unessa -esityksessä.

Tällä viikolla ohjelmassa on luvassa vielä nukketeatteria Kellokoskella, tanssiteatteri Raatikon Hyppynarutus-esitys ja pehmolelujen yökyläilyä Tuusulan pääkirjastolla (pe 10.11.). Lauantaina pääkirjastolla voi viettää aikaa yhdessä osallistumalla plastic rapids -työpajaan ja Taikuri Puijon Torven taikashow’hun. Esitykset ovat kiinnostaneet yleisöä ja osa on loppuunvarattu. Esitysten tarkemmat tiedot tuusula.fi/skidiviikko.

WhatsApp Image 2023-11-07 at 18.48.54

Isänpäivä Tuusulan museoissa

Tuusulan Rantatien taiteilijakodit Halosenniemi ja Taiteilijakoti Erkkola tarjoavat maksuttoman sisäänpääsyn isänpäivän kunniaksi sunnuntaina 12.11. Halosenniemessä nähtävillä on ”Haaveita ja näkyjä” -näyttely, jossa esitellään nykytaidetta Nelimarkka-Rahastosta. Erkkolassa nähtävillä on Martta Wendelin syntymän 130-vuotisjuhlavuotta juhlistava näyttely ”Elämää Suopellossa”.

Wendelinin taiteen ohella näyttelyssä on esillä Eija Kosken himmeleitä. Skidiviikon Himmelihommeli-työpaja järjestetään sunnuntaina klo 11 ennen museon avautumista. Pajassa harjoitellaan himmelin peruskuvion tekoa. Pajaan osallistuminen on ilmaista, mutta ilmoittautuminen vaaditaan: www.lyyti.in/Himmelihommeli_klo11

Lisätietoja: tuusula.fi/skidiviikko

Takaisin