Tuusulan Skidiviikko on lastenkulttuurin juhlaa

14.02.2022

Skidiviikkojen ohjelmassa viikolla 12 luvassa lasten teatteria, lasten konsertteja, nukketeatteria, taikuruutta, elokuvia ja työpajoja.
Skidiviikkojen ohjelmasta pääsevät nauttimaan päiväkotiryhmien lisäksi perheet.

Tuusulan Skidiviikko on lastenkulttuurin juhlaa! Monipuolinen ohjelmisto levittäytyy ympäri Tuusulaa 21.3.-26.3.  Skidiviikon aikana nähdään muun muassa juuri ensimmäisen levynsä julkaissut lastenbändi Megasakki, joka saapuu tanssittamaan groovaavalla lasten musiikillaan. Jammailemaan päästään myös Villikissaduo Pinkin ja Fankin ja hulvattoman PellePändin kanssa. Nukketeatteri Reaktorin esityksessä Siilin talvi siili ei tahdo mennä talviunilleen, vaan alkaa jännittävä seikkailu talven ihmemaahan. Aivan perheen pienimmät voivat osallistua Unipuu -nimiseen paperinukketeatteriin tai Perhetupa Myötätuulessa järjestettäviin vauvakonsertteihin. Vieraileepa Skidiviikoilla myös maailman mahtavin lastentaikuri Paspartuu!

Koko perheen teatteriesityksiä on tarjolla perjantaina 25.3. Jokelassa ja lauantaina 26.3. Hyrylässä. Jokela-salissa nähtävä Teatteri Taimineen uusi esitys Leopold Sydänprinssi on villi ja kaunis näytelmä muiden huomioimisesta. Hyrylän pääkirjastolla päästään lauantaina SuperTeatterin matkassa tuttujen eläinsatujen maailmaan esityksessä Matkalaukkusatuja. Esitystä ennen tai sen jälkeen on kirjaston aulassa mahdollisuus osallistua Taito Hyrylän karvakamu-askartelupajaan, jossa voi askarrella oman pörröisen eläinkaverin.

Pehmolelut seikkailevat kirjastoauto Kirren kyydissä koko Skidiviikon ajan ja lapset voivat tuoda omat pehmolelunsa yökyläilemään Hyrylän pääkirjastoon perjantaina 25.3. Kellokosken sairaalamuseolla on avoin perhe- ja yleisöpäivä lauantaina 26.3. Lapset (ja aikuisetkin) voivat tulla museolle pahalla mielellä ja tavata Surullinen klovnin oireyhtymä -elokuvasta tutut tohtori Nymanin ja hoitaja Lyytikäisen. Heidän kanssaan paha mieli paranee leikkien ja keskustellen.

Kaikkiin Skidiviikon ohjelmanumeroihin on vapaa pääsy. Esityksiin vaaditaan ennakkoilmoittautuminen. Ilmoittautuminen esityksiin alkaa 2.3.

Lastenkulttuuriviikko Skidiviikko Tuusulassa 21.3.-26.3.
Katso ohjelma www.tuusula.fi/skidiviikko

 

 

Takaisin