Tanssi- tai teatteripaja omalla koululla

2020

Tanssi-ilmaisupajat Tuusulan 2.-luokkalaisille 28.9.-8.10.2020. Oppitunnin mittaisen työpajan opettajina toimivat Keski-Uudenmaan TanssiopistoKeton opettajat. Pajat pidetään koululla liikuntasalissa tai ulkona. Yksi tanssinopettaja vierailee yhdessä koulussa yhtenä päivänä.

Sini Parkkinen: Tanssibuffetti / Iina Piskonen: Tanssibuffetti

Tanssibuffetissa harjoitellaan ja tutustutaan yhden tanssipajan aikana useampaan eri tanssilajiin leikkien, harjoitusten ja koreografioiden kautta. Lajeja voidaan makustella yksitellen sellaisenaan tai pistää kaikki sekaisin ja luoda erilaisia uusia "maku"yhdistelmiä ryhmän kesken.

Laura Humppila: Tanssiteatterityöpaja

Tanssiteatterityöpajassa heittäydytään liike-ilmaisun maailmaan. Kaikilla ihmisillä on rytmi veressä, keho liikkeessä ja tarinoita mielessä. Tanssiteatterissa nämä kaikki osa-alueet yhdistyvät. Se on yhtä aikaa tanssia ja teatteria. Sanattomasti pelkän kehon avulla voi esittää vaikka mitä: erilaisia hahmoja, maailmoja, tunteita ja niin edelleen, vain mielikuvitus on rajana!

Jätä palautetta syksyn 2020 tanssipajoista


Tanssi- tai teatteriammattilaisen vetämä yhden oppitunnin mittainen työpaja kaikille kakkosluokkalaisille. Teemat ja sisällöt vaihtelevat vuosittain. Toteutus on vuosittain noin loka-marraskuussa.

2019 Teatterityöpaja Kuninkaan hovissa / Teatteri Ilmi Ö
2018 Teatterityöpaja / Teatteri Ilmi Ö
2017 Luvut liikkeelle - matematiikkaa liikuen / Keski-Uudenmaan Tanssiopisto Keto
2016 Tam Tam Tanssintaikaa / Tanssiteatteri Raatikko