Nukketeatteri-/teatterikiertue

Tuusulan kulttuuripalvelut järjestää vuosittain varhaiskasvatusikäisille teatteri- tai nukketeatterikiertueen. Talviaiheinen esitys kiertää kaikissa Tuusulan kuntakeskuksissa eli Hyrylässä, Jokelassa ja Kellokoskella joulu-tammikuun aikana.

Esitykset ovat avoimia kaikille ja osallistuminen on ilmaista, mutta liput tulee varata ennakkoon. 

Tiedustelut: Kulttuurituottajat, kulttuuri@tuusula.fi

Kaksi tonttua portaissa

Säilättärien Jouluyön tonttutohinat on vuoden 2023 esitys. 

Jouluyön tonttutohinat

Oletko koskaan miettinyt, mitä tapahtuu, kun Pukki lähtee jakamaan lahjoja ja tontut jäävät yksin Korvatunturille? Ahkerat tontut Tipsu ja Tupsu huomaavat tilaisuutensa koittaneen ja päästävät valloilleen kujeilevat luonteensa.

Jouluyön tonttutohinat sisältää hulvattomia höpsötyksiä, sykähdyttäviä sirkustemppuja, jammaavia joululauluja ja liudan maukkaita jouluherkkuja. Teos yhdistää sirkusta ja musiikkiteatteria veikeäksi esitykseksi, joka tempaisee mukaansa niin lapset kuin aikuisetkin. Jouluyön tonttutohinat on vauhdikas esitys, joka tuo lavalle laulua, soittoa, jongleerausta sekä yleisöä aktivoivia tansseja. 

Esitykset:

12.12.2023 klo 9 ja 10 Riihi-sali, Monio (Pataljoonantie 6, 04300 Hyrylä)

13.12.2023 klo 9 ja 10 Jokela-sali, Jokelan kirjasto (Keskustie 20, 05400 Jokela)

14.12.2023 klo 9 ja 10 Patruuna-sali, Kellokosken koulu (Koulutie 7, 04500 Kellokoski)

Kesto 20 min
Ikäsuositus 1–8 v.
Vapaa pääsy, mutta paikat on varattava etukäteen. Ilmoittautuminen alkaa 1.11. klo 9, linkki Tuusulan tapahtumakalenterissa.
Esitys ei sisällä uskonnollisia elementtejä, sopii kaikille. 

Säilättärien esitys on osa Tuusulan varhaiskasvatuksen kulttuurikasvatussuunnitelmaa Taika Kultsua. Se on tarkoitettu kaikille alle kouluikäisille ja esikouluikäisille lapsille, vaka-henkilöstölle ja lasten huoltajille. Myös mummit, vaarit ja kummit ovat tervetulleita! Alkuopetuksen luokat voivat tulla esitykseen, jos paikkoja on jäämässä yli.

Katso esityksen trailer: https://youtu.be/eUo3gkTV9BU?si=_2SY-J-sHghMF7nC